MAMA ESSI AFRIKAANS RESTAURANT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 263 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mama Essi Afrikaans Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 20:48 Heb niet heel lang moeten wachten dat is geweldig, maar het smaak was niet hoe ik gewend bent ( it is always delicious but this time it was not how i always get it ) jammer want ik bestel vaak normal is het super lekker. :( i'm sad about that.
23 jan 2023 om 15:18 Stonk en niet lekker kreeg buikpijn Ben dit niet gewend
21 jan 2023 om 21:46 Always delicious nutritional meals of food. Thank you very much more!
20 jan 2023 om 19:11 Heel lekker alleen de tijd was lang
5 jan 2023 om 19:08 Duurde wel 1,5 uur voordat ik mijn eten kreeg maar ik wist dat het lang kon duren omdat ze het druk hebben. Ik had ook geen haast en het eten werd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Het eten smaakte goed en ik zit goed vol ervan.
27 dec 2022 om 22:11 Where is my order for heaven sake
24 dec 2022 om 5:31 Eten valt best mee Toen het eten hier kwam was het al koud .begrijp wel door het weer met deze koude weer .
22 dec 2022 om 22:06 Eten ontvangen maar lang moesten wachten. Wel lekker.
17 dec 2022 om 7:55 Heerlijk
4 dec 2022 om 14:43 Bezorgtijd duurde bijna 2 uur, dit mag in de toekomst wel sneller. Een bolletje Yam was erg zuur, niet vers. De andere bol was wel goed. De okrosoup en agusiesoup was wel lekker.
2 dec 2022 om 20:09 Geen Kelewele kunnen krijgen ipv Fried yam maar wel voor betaald bij de bestelling, graag menu uitbreiden. Andere twee gerechten waren weer om je vingers bij af te likken!
19 nov 2022 om 19:37 Echt lekker.