MAMA ESSI AFRIKAANS RESTAURANT

MAMA ESSI AFRIKAANS RESTAURANT 100% Halal! Heerlijk Afrikaans bij u thuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mama Essi Afrikaans Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2022 om 11:07 Lekkere eten.Goede service.Eten was vers VOOR MIJ,kan NOG EEN BEETJE smaak erbij(zout).
18 jul 2022 om 17:56 Heerlijk eten,goede service. Vriendelijke bezorging
10 jun 2022 om 9:20 Eten was niet vers. Kip was hard en taai. Fufu met vlees was alleen maar botten. Aangegeven bij de eigenaar en er werd beledigd gereageerd, toen ik zei ik stuur er foto’s van werd de telefoon opgehangen. Ik belde erna terug en geen gehoor! Nooit meer
6 jun 2022 om 18:28 De smaak was echt heerlijk wel spicey hoor misschien een idee om bv. Medium in pittig aan te bieden en extra hot...denk dat het voor veel mensen toch te pittig is waarvan het echt wel super lekker is, Hele vriendelijke bezorger
6 jun 2022 om 6:46 We wait for too long for the food
3 jun 2022 om 23:25 Food portion was good for the price.
27 mei 2022 om 22:11 Heerlijk zoals altijd vers verrukkelijk mmmmh lekker r
26 mei 2022 om 14:14 Heerlijk.
23 mei 2022 om 9:25 The food was inedible and after two bites went in the bin. Goat meat was too fatty and chewy, and the soup had the consistency of wallpaper glue. The other meal was also sick making. Lamb was overcooked and was tough and leathery.
22 mei 2022 om 20:50 Heerlijk altijd naar mijn zin zallig . En dat 50 min omdat ik zelf ver woont rnaar toch bij tijd , krijg me eten lekker warm . Top
13 mei 2022 om 22:27 Wij vonden het eten niet lekker, het vlees was erg droog en heel erg taai als rubber. We hebben een klein beetje van gegeten en de rest weggegooid. Zonder van ons geld!
11 mei 2022 om 21:39 Like always the food was wonderful and delivery fast and friendly. 10/10 Recommend!